PIF Isolatie bedrijfsbus in straat Apeldoorn

Over PIF

We willen allemaal een duurzame toekomst. Die komt er alleen als we veel zuiniger met energie omgaan. Daar kun je heel lang over praten of je kunt er werk van maken. Dat is precies wat wij doen bij PIF.

Productfoto PIF Isolatie frontaal

We willen allemaal een duurzame toekomst. Die komt er alleen als we veel zuiniger met energie omgaan. Daar kun je heel lang over praten of je kunt er werk van maken. Dat is precies wat wij doen bij PIF.

Slimmer isoleren is de weg vooruit

Isoleren is de beste manier om gebouwen energiezuinig te maken. Alleen is isolatiemateriaal aanbrengen niet altijd een pretje. Zo is PIF ontstaan. Meerlaagse isolatiefolie, opgebouwd uit luchtkamers en reflectiefolie. Licht van gewicht, dun en super makkelijk te verwerken. Zodat vakmensen niet alleen goed werk doen, maar er ook nog plezier aan beleven. Duurzaam daken, muren en vloeren isoleren? Dat is zo gePIFt!

PIF is beter voor iedereen

Niet alleen vakmensen zijn blij met PIF. Huiseigenaren en woningcorporaties profiteren van maximaal 10 jaar garantie en de ongekend hoge isolatiewaarde. Voor het milieu is het dan weer goed nieuws dat PIF volledig recyclebaar is en na demontage gewoon opnieuw te gebruiken.

Verwerker die isolatiefolie plaatst onder de vloer

Isoleren kan altijd beter

We blijven PIF en bijbehorende materialen continu doorontwikkelen door onder meer het verwerkingsgemak te vergroten, de isolatiewaarde te verhogen en de milieubelasting te verlagen. Hierbij werken we in open samenwerking met verwerkers en de industrie, omdat we geloven dat we alleen samen de grote uitdagingen van onze tijd kunnen aangaan op weg naar een klimaatneutraal Europa en een volledig circulaire economie in 2050.

Wand met tekst de nieuwe norm in isoleren
PIF medewerker maakt sterk gebaar

Een merk om
trots op te zijn

Werken met PIF is niet alleen heel praktisch – je bent écht goed bezig. Daar mag je best trots op zijn. Dat zijn wij ook. Wij blijven alles op alles zetten om elke dag weer zo vooruitstrevend mogelijk te zijn, altijd no-nonsense en op een persoonlijke manier.

Download onze corporate brochure

Vooruitstrevend

We zoeken continu naar vooruitgang: in onze producten, services, processen én mensen.

No-nonsense

We staan met beide benen op de grond en zoeken altijd naar nuchtere en praktische oplossingen.

Persoonlijk

We stellen mensen centraal: medewerkers, partners, verwerkers en eindgebruikers.

Onze visie

Wij geloven in een duurzame toekomst waarin vakmensen gebouwen razendsnel optimaal isoleren, zodat er geen energie meer onnodig verloren gaat. In onze visie is de combinatie van productontwikkeling en maximale ondersteuning van de verwerkers de weg vooruit richting een klimaatneutraal Europa en een volledig circulaire economie in 2050.

Onze missie

Het is onze missie om vakmensen te voorzien van het allerbeste isolatiemateriaal, zodat zij veilig en schoon meer meters kunnen maken bij het verduurzamen van woningen. Wij vinden dat isolatiemateriaal altijd beter kan en zetten ons elke dag in om het verwerkingsgemak, de isolatiewaarde en de duurzaamheid van PIF verder te verbeteren.