Kies voor
een PIFPRO

Waarom kiezen voor een PIFPRO?

Bedrijven die werken volgens de verwerkingsvoorschriften van PIF Isolatie, mogen zich gecertificeerd PIFPRO noemen. Een PIFPRO heeft daarvoor een uitgebreide training gevolgd in het Experience & Training Center van PIF Isolatie. De PIFPRO is een isolatieprofessional die PIF isolatie snel, schoon en safe monteert.

Ontvang ISDE subsidie

Laat je vloer en/of dak isoleren door een gecertificeerd PIFPRO en ontvang ISDE subsidie. Ontvang bij vloerisolatie 5,50 euro per m2 en bij dakisolatie 15,- euro per m². Ga voor maximale subsidies en optimale energiebesparing, laat dan je vloer én dak isoleren. Ontvang 30,- euro per m² voor je dak en 11,- per m² voor je vloerisolatie aan subsidie. Check hier je optimale besparing en vind een PIFPRO in de buurt.

Systeemgarantie

Alleen een gecertificeerd PIFPRO mag de PIF systeemgarantie geven. Dit is een garantiecertificaat waarbij je als woningeigenaar tot 15 jaar garantie op het complete PIF isolatiesysteem krijgt. Een gecertificeerd PIFPRO staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Snel en schoon

Je huis is binnen één dag snel én schoon geïsoleerd. Bij het monteren van PIF isolatie komt er geen stof vrij.

Laat daarom je woning isoleren door een PIFPRO, bespaar direct op je energierekening en verhoog je wooncomfort.

 

Vind je PIFPRO