Services
PIFPRO

Leer piffen in ons Experience & Training Center

PIF Training

Bij pif isolatie is jouw project ons project

Projectbegeleiding

Alles wat je nodig hebt op locatie geleverd

PIF On Demand

Leer PIFfen tijdens de PIFPRO training

LEER PIFFEN IN ÉÉN DAG

In het PIF Experience & Training Center geven we trainingen aan professionals. Naast theorie is er veel aandacht voor praktijk. Verwerkers gaan zelf aan de slag om PIF isolatie toe te passen.

Bekijk hier de korte impressie van de training.

 

Plan je training! 

 

 

 

 

Jouw voordelen
als PIFPRO

Als PIFPRO ben je gecertificeerd verwerker van het PIF isolatiesysteem. Hierdoor kunnen jouw klanten subsidie aanvragen op basis van jouw werk. Daarnaast bieden wij PIFPRO’s de volgende services:

Systeemgarantie

De PIF systeemgarantie is een garantie waarbij je als opdrachtgever tot 15 jaar garantie krijgt. De garantie geldt voor het complete PIF isolatiesysteem aangebracht door een PIFPRO vakman. Wij staan garant voor onze producten en staan achter onze PIFPRO’s!

PIF Projectbegeleiding

Het PIF projectteam voorziet verwerkers van technische adviezen, (autocad) detailleringen en specifieke ondersteuning voor een vlotte toepassing van PIF isolatieproducten. Het PIF projectteam is er voor jou!

Pif On demand

Altijd voldoende PIF isolatie voor je project, minder transportbewegingen en maximale tijdwinst. Je hoeft zelfs geen afval meer af te voeren met PIF On Demand. Wij plaatsen een mobiele container en zorgen voor het complete PIF materiaalbeheer op de projectlocatie. Zo maak je nog meer isolatiemeters met PIF!