Verwerker staand bij isolatiemateriaal

Samen PIFfen
we een duurzamere
toekomst

Samen PIFFEN we een duurzamere toekomst.

Energiebesparing met PIF isolatie
Elke rol PIF isolatie die we produceren, draagt bij aan een aanzienlijke energiebesparing in huis. Met ons hoogwaardige isolatiemateriaal verminderen we warmteverlies, waardoor huizen minder energie nodig hebben voor verwarming. Dit helpt huishoudens om hun energieverbruik te verminderen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Recycling van PIF
Bij PIF Isolatie geloven we in een circulaire economie. Daarom is ons isolatiemateriaal volledig recyclebaar. We nemen oude isolatiefolie retour, die vervolgens op verantwoorde wijze gerecycled wordt. Dit helpt ons om het gebruik van nieuwe grondstoffen te verminderen en de impact op het milieu te beperken.

Gebruik van gerecyclede PE-folie
We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid, en dat zie je terug in onze producten. We gebruiken gerecyclede PE-folie in ons productieproces, waardoor we minder afhankelijk zijn van nieuwe, niet-duurzame bronnen.

Energieneutraal productieproces

Bij PIF Isolatie doen we meer dan alleen het produceren van hoogwaardige isolatie; we doen dit ook op een milieuvriendelijke manier. Ons productieproces is energieneutraal, we wekken onze eigen energie op en streven naar een nul-impact op het milieu.

Medewerker PIF Isolatie met isolatierollen

Vermindering energiegebruik

Jaar na jaar hebben we ons energieverbruik aanzienlijk verminderd dankzij efficiënte processen en zelf opgewekte energie. Dit toont onze inzet voor duurzaamheid en verantwoorde productie.

Medewerker PIF Isolatie verplaatst isolatiemateriaal